0

Tips voor dweilen en streeploos schoonmaken.

Streeploos dweilen

Voor velen een rot karwijtje

De vloerdweilen, er zijn regelmatig vragen over. Vooral hoe je strepen op je vloer voorkomt, of die vettige waas die wel eens achterblijft. Wij hebben daar natuurlijk de oplossing voor en die is heel eenvoudig!

Vettigheid, strepen en een doffe waas die achterblijft. De vloer dweilen blijft voor velen van ons een ondankbaar klusje. Maar dat kunnen we veranderen! 

Waar het mis gaat?

Voordat we gaan beginnen met dweilen eerst een kleine uitleg over waar het verkeerd gaat. Velen gebruiken teveel schoonmaakmiddel! Veel mensen denken hoe meer schoonmaakmiddel hoe beter. Maar niets is minder waar. Ook in schoonmaakmiddelen zit vet en hoe meer je ervan gebruikt, hoe meer er dus ook achterblijft op de vloer. Dat is ook vaak de reden waarom er een doffe waas achterblijft op de vloer.

Ah fijn hoe doen we het dan wel?

Maak een sopje met lauwwarm water. Gebruik ongeveer 5 ml vloerreiniger op bv een halve emmer water. Dweil vervolgens en laat de vloer goed aandrogen. Je zou eventueel de vloer kunnen nadrogen, zo weet je zeker dat de vloer streeploos is maar persoonlijk doe ik dat nooit. 

De vloerreinigers in onze webshop geven een diepe hygiënische reiniging. Wexor en Preziosi zijn beide super geconcentreerde producten met een ongeëvenaarde reinigende werking en unieke intense geur. . Slechts 1 dopje is al genoeg om dit resultaat te bereiken! Wij raden aan om op delicate oppervlakken, zoals parket de dosering te halveren.

De Love Wash allesreinigers zijn ook uitermate geschikt voor vloeren! Met slecht even knijpen in de fles vult het doseersysteem zich met de juiste hoeveelheid product, wil je toch extra geur? gebruik dan 2x de dosering.

Al onze schoonmaakproducten zijn hier te vinden.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zoek je goede wasparfum?

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 443 reviews.