0

Hoe gebruik je wasparfum?

Wat is Wasparfum en hoe gebruik je Wasparfum? Alles wat je moet weten!

Niets ruikt zo lekker als fris gewassen kleding, lakens of handdoeken. Maar soms heb je behoefte aan iets extra’s om je wasgoed echt lekker te laten ruiken. Hier komt wasparfum om de hoek kijken. Wasparfum is een relatief nieuw product op de markt dat steeds populairder wordt, vooral in Nederland. Maar wat is wasparfum eigenlijk en hoe gebruik je het? In dit artikel geven we antwoord op al je vragen over wasparfum.

Wat is wasparfum

Waarom Is Wasparfum Zo Populair?

Wasparfum is de laatste jaren enorm populair geworden in Nederland en andere landen. Dit komt door verschillende redenen:

 • Geuren: Wasparfum is verkrijgbaar in tal van geuren, van fris en fruitig tot zwoel en warm. Hierdoor kun je de geur van je wasgoed helemaal aanpassen aan je persoonlijke smaak.
 • Lange Geurduur: De geur van wasparfum blijft vaak veel langer hangen dan die van gewone wasmiddelen.
 • Milieuvriendelijk: Sommige wasparfums zijn milieuvriendelijker dan gewone wasmiddelen. Dit komt doordat je minder wasmiddel nodig hebt als je wasparfum gebruikt en omdat de geur langer blijft hangen, hoef je minder vaak te wassen.
 • Uniek: Wasparfum is nog vrij nieuw op de markt en veel mensen kennen het nog niet. Het gebruik van wasparfum maakt je wasgoed daarom uniek en persoonlijk.

  Hoe Gebruik Je Wasparfum?

  Het gebruik van wasparfum is eenvoudig en vergelijkbaar met het gebruik van gewone wasmiddelen. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je wasparfum gebruikt:

  1. Doe je was in de wasmachine zoals je gewend bent.
  2. Voeg wasmiddel toe zoals je gewend bent, maar gebruik minder dan je normaal zou doen.
  3. Voeg 10 tot 20 ml wasparfum toe aan het bakje voor wasverzachter, Doe het niet rechtstreeks in de trommel dit zou vlekken kunnen veroorzaken.
  4. Start de wasmachine en laat het programma draaien zoals je gewend bent.
hoe gebruik je wasparfum

Wasparfum en handwas

Je kunt wasparfum ook gebruiken in je handwas. Voeg  10ml wasparfum  samen met je handwasmiddel toe, aan 5 liter warm water. Als je klaar bent met het wassen moet je het schone wasgoed goed met water uitspoelen, zoals je normaal ook zou doen bij een handwas. Gebruik eventueel handschoenen ter bescherming van de handen. Gebruik wasparfum niet rechtstreeks op je kleding dit kan namelijk vlekken veroorzaken.

Wasparfum in de droger

Wasparfum kun je ook gebruiken in de droger. Doe een aantal druppels wasparfum op drogerballen of een doekje voeg deze samen met je was toe aan de droger. Zodra de droger klaar is kun je genieten van een heerlijke geur aan je wasgoed die weken lang blijft.
 
WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zoek je goede wasparfum?

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 387 reviews.