Microvezeldoekjes

Nooit meer veel tijd besteden aan schoonmaken! Wasparfum Paradijs microvezeldoekjes besparen je kostbare tijd en energie! Met deze geweldige doeken ben je nooit meer lang bezig met het schoonmaken van je ramen/spiegels/tegels/afzuigkap! Met deze microvezeldoekjes maak je alle glanzende en gladde oppervlakten in een handomdraai schoon.

De hoogwaardige doeken zijn ideaal voor streep vrije glasreiniging, ze laten absoluut geen krassen of vlekken achter. Ervaar het zelf navegen met een andere doek of nadrogen is met deze doeken verleden tijd!

Maak de doek nat met water of een sopje, wring hem goed uit en ga over de oppervlakte die je wilt schoonmaken heen. Je zult verrast zijn van het resultaat!

Nooit meer veel tijd besteden aan schoonmaken! Wasparfum Paradijs microvezeldoekjes besparen je kostbare tijd en energie! Met deze geweldige microvezeldoekjes ben je nooit meer lang bezig met het schoonmaken van je ramen/spiegels/tegels/afzuigkap! Met deze microvezeldoekjes maak je alle glanzende en gladde oppervlakten in een handomdraai schoon.

De hoogwaardige doeken zijn ideaal voor streep vrije glasreiniging, ze laten absoluut geen krassen of vlekken achter. Ervaar het zelf navegen met een andere doek of nadrogen is met deze Microvezeldoekjes verleden tijd!

Maak de doek nat met water of een sopje, wring hem goed uit en ga over de oppervlakte die je wilt schoonmaken heen. Je zult verrast zijn van het resultaat!

Nooit meer met een trekker en spons aan de slag voor je ramen. Met wasparfum paradijs microvezeldoekjes maak je je ramen en spiegels zelfs tegels schoon zonder iets anders te gebruiken! Maak de doek nat en wring hem goed uit, doe de ramen en je bent klaar!

Je kunt deze prachtige doeken wassen in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter.

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 257 reviews.