0

Meer doen met stofzuigerparfum?

Stofzuigerparfum

Erger jij je ook aan muffe geuren uit de stofzuiger ? met deze korrels los je dat natuurlijk snel op, maar er is veel meer dat je kan doen met deze geweldige korrels! en natuurlijk horen we van jullie erg graag meer tips!

 

Nooit meer nare geurtjes uit de stofzuiger!
De Parfum geurkorrels zorgen ervoor dat stofzuigen een feestje wordt. Onaangename geurtjes uit de stofzuiger worden geneutraliseerd en je favoriete geur wordt verspreid. Werkt ook goed bij haren van huisdieren. Deze korrels zitten in een mooie  fles om zo de geur goed te bewaren.
Giet wat korrels naar behoefte in een lege zak of strooi wat op de vloer en zuig het op. De korrels geuren ongeveer 6-8 weken.

Maar wist je dat je ze op veel meer manieren kan gebruiken? Ik heb een aantal tips voor jullie op een rijtje gezet. 

Gooi wat korrels in je prullenbak, en doe er dan een afvalzak in. Het resultaat is dat elke keer wanneer je de klep opent er een heerlijke geur vrij komt! Hoe fijn is dat?

Zelf gebruik ik de stofzuigerkorrels ook in mijn toilet borstelhouder, maak de houder schoon met bleek, gooi er wat korrels in en plaats de borstel terug in de houder. Resultaat? elke keer wanneer je de borstel pakt komt er een heerlijke geur vrij van je favoriete parfum!

Ook kun je wat korrels op een schaaltje doen en deze ergens neerzetten, het zal heerlijk ruiken.

En last but zeker not least de korrels functioneren ook prima als geurzakje, Gooi wat korrels in een tule zakje (te koop bij de action) en leg deze op de plek waar je wilt dat het lekker ruikt. Tip: probeer het eens in je linnenkast.

Heb je meer tips? wij horen ze graag! Je koopt de stofzuigerparfum hier

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zoek je goede wasparfum?

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 444 reviews.