0

Drogerballen

Was drogerballen

Was drogerballen zijn wollen, vervilten ballen die je in de droger doet, ze zijn goed voor het milieu, doordat ze de droogtijd met maar liefst 25% kunnen verkorten. Dat scheelt best veel stroom in een jaar. Ze zorgen er ook voor dat jouw was zachter is, minder kreukt en dat je was niet statisch wordt.

Ook zijn ze erg goed om je pasgeboren baby kleertjes mee te wassen. Zo zal de kleding zachter zijn zonder dat je een wasverzachter hoeft te gebruiken.

 5,95

 14,95

Wat zijn drogerballen

Drogerballen zijn wollen vervilten ballen van circa 7 centimeter die je in je droger kunt doen. De ballen worden gemaakt van 100% schapenwol.

Hoelang gaan drogerballen mee

Hoewel het aantal kilometers van drogerballen varieert, gaan ze echt heel lang mee. In sommige gevallen gaan ze wel 1000 droogbeurten mee. De ballen kunnen na verloop van tijd iets kleiner worden.

Kan wasparfum in de droger?

Met deze wollen ballen heb je geen wasverzachter meer nodig. Maar wil je je was toch een heerlijke geurboost geven? Druppel dan een paar druppels wasparfum op de ballen en gooi ze bij je was in de droger. Zo is je was niet alleen zachter maar ruikt ook nog eens ontzettend lekker! Wil je een ander geurtje? Dan gooi je de ballen gewoon op Max. 40 graden in de wasmachine, zo zijn ze weer schoon en fris voor een nieuwe geur.

Hoe werken was drogerballen

Drogerballen zijn kleine, ronde ballen die je in de droger kunt stoppen om verschillende voordelen te behalen. Ze werken door de verhoging van luchtcirculatie, waardoor kleding sneller en gelijkmatiger droogt. Dit zorgt ervoor dat je minder energie verbruikt en dus geld bespaart op je energierekening. Daarnaast verminderen drogerballen ook de statische elektriciteit die ontstaat tijdens het drogen van kleding. Dit betekent dat je geen last meer hebt van pluizige kleding en dat je kleding gemakkelijker te strijken is. Door de verminderde kreukels en vouwen hoef je namelijk minder lang te strijken. Maar dat is niet alles, drogerballen verlengen ook nog eens de levensduur van je kleding doordat ze minder slijtage veroorzaken dan drogerdoekjes. Bovendien zijn drogerballen een milieuvriendelijk alternatief voor drogerdoekjes, omdat ze herbruikbaar zijn en geen chemicaliën bevatten die schadelijk kunnen zijn voor het milieu. Kortom, drogerballen zijn een handige en duurzame oplossing voor het drogen van je kleding.

Lees meer over de drogerballen

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 444 reviews.