0

Drogerballen

Drogerballen / Wasdrogerballen

Drogerballen zijn wollen, vervilten ballen die je in de droger doet, ze zijn goed voor het milieu, doordat ze de droogtijd met maar liefst 25% kunnen verkorten. Dat scheelt best veel stroom in een jaar. Ze zorgen er ook voor dat jouw was zachter is, minder kreukt en dat je was niet statisch wordt.

Ook zijn ze erg goed om je pasgeboren baby kleertjes mee te wassen. Zo zal de kleding zachter zijn zonder dat je een wasverzachter hoeft te gebruiken.

 9,95

Gebruik:

Gooi deze 3 drogerballen bij de natte was in de droger en stel het programma in zoals je het gewend bent. Je was komt er heerlijk zacht uit,  minder gekreukt én minder statisch. De bollen helpen warme lucht efficiënt te verspreiden, en de was zal sneller drogen het kan de droogtijd zelfs met 25% verkorten.

Drogerbollen geeft je zachte en donzige kleding, handdoeken, lakens, dekens, jassen, enz.

Gooi de drogerballen in de droger om zachte, pluizige kleding, lakens en handdoeken te krijgen. Doe eventueel een paar druppels wasparfum op de drogerballen voor een heerlijke geur boost aan je wasgoed.
Geweldige cadeaus voor moederdag, verjaardag, kerst, waardering van de leraar, cadeaus voor housewarming, etc.

Tips voor wollen droogballen:
1. Doe de wollen ballen in de wasdroger
2. Gebruik 2-3 ballen voor een kleine of middelgrote lading
3. Open de droger en let op de droogsnelheid van de kleding als de kleding zachter wordt.
4. Wollen drogerballen werken door in de droger te springen, kleding op te tillen en te scheiden en de hete luchtstroom te vergroten.
5. Een lichte vergeling na gebruik is een normaal verschijnsel.

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 298 reviews.