Bezorgdagen

De bezorging wordt verzorgd door Post NL  en vindt plaats op dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd. Post NL zal uw pakketje doorgaans tussen 1/2 dagen bezorgen. Mocht u niet thuis zijn word het pakketje naar een servicepunt gebracht. Hier blijft het pakketje 1 week liggen/staan voordat het retour gestuurd word naar Wasparfum paradijs. Mocht u het pakketje alsnog graag willen ontvangen dan zijn de verzendkosten voor u zelf.

Kosten Van De Verzending

Verzending is voor rekening van de consument. Dit zijn gemakkelijk terug te vinden na het toevoegen van producten aan uw winkelwagentje. 

Gratis Verzenden

Bij besteding van meer dan 60,- verzenden wij gratis binnen Nederland (exclusief de eilanden)

Ruilen Of Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retourneren naar wasparfumparadijs.nl zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan wasparfumparadijs.nl geretourneerd worden.

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook mailen naar wasparfumparadijs@gmail.com

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Vervolgens voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd. 

Het is niet mogelijk om een waardebon / Cadeaubon te ruilen en/of retourneren. En zijn niet inwissenbaar voor geld.Indien het toegoed niet volledig wordt gebruikt is er geen recht op restitutie van het resterende gedeelte.

Sale items kunt u niet retouneren.

Heeft u nog vragen dan helpen wij u graag verder stuur een mailtje naar wasparfumparadijs@gmail.com