0

Deomatic geurverspreider

Geurverspreider / verstuiver.

Verspreid een heerlijke geur in je huis met deze Deomatic (automatische verstuiver.

DeoMatic automatische verstuiver op batterijen met regelbaar interval geschikt voor 250 ml DeoMatic HygienFresh-sprays. Personaliseer en parfumeer uw huis en creëer altijd en overal de perfecte frisheid!

PRACHTIG EN EENVOUDIG TE GEBRUIKEN om overal een aangenaam parfum achter te laten.
Instelbare activeringsfrequentie (9-18-36 min)

*Hervullingen en diffusers zijn afzonderlijk in 3 geuren verkrijgbaar.

 28,74

Wat doet een geurverspreider

Een geurverspreider is een apparaat dat geuren in de lucht verspreidt om een ​​bepaalde ruimte of omgeving aangenamer te maken. Geurverspreiders kunnen op verschillende manieren geuren verspreiden, zoals door middel van geurkaarsen, wierook, geurolie in een diffuser of door middel van elektronische apparaten die een geur verspreiden.

Waar gebruik je een geurverspreider?

Geurverspreiders worden vaak gebruikt in huizen, kantoren, winkels, hotels en andere openbare ruimtes om een ​​aangename en ontspannen sfeer te creëren. Sommige geurverspreiders worden ook gebruikt voor therapeutische doeleinden, zoals aromatherapie, waarbij specifieke geuren worden gebruikt om de stemming te verbeteren, stress te verminderen of andere gezondheidsvoordelen te bieden. Door het gebruik van batterijen kun je de geurverspreider overal in huis plaatsen zonder geknoei met een stopcontact.

Geurverspreider op batterijen

Een automatische geurverspreider is een elektronisch apparaat dat automatisch geuren verspreidt in een bepaalde ruimte. Deze geurverspreider is voorzien van een timer en een sensor die ervoor zorgen dat de geuren op regelmatige tijdstippen worden verspreid. Deze geurverspreiders werken op batterijen.

Een geurverspreider geeft sfeer

Een geurverspreider creëert een aangename sfeer: Een geurverspreider kan helpen om een bepaalde sfeer te creëren in een ruimte door middel van geuren die passen bij jouw persoonlijke smaak. Dit kan helpen om de stemming te verbeteren en een ontspannen en rustige omgeving te creëren.

Nare luchtjes verdoezelen of verwijderen

De deomatic verwijdert onaangename geuren: Een geurverspreider kan onaangename geuren in een ruimte verwijderen, zoals de geur van sigarettenrook, kookluchtjes of huisdieren. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit verbeterd en de ruimte aangenamer gemaakt

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 444 reviews.