0

Geurverwijderaars

Geurverwijderaars van de professionele lijnen Wexor & Odorblok

Met de ruime collectie geurverwijderaars, heb je geen last van nare geurtjes in huis. Bekijk ons ruime aanbod geurverwijderaars en maak je huis weer fris!

 5,95

 4,95 10,49

Hygienfresh OdorBlok geurverwijderaar

Toevoegen aan winkelwagen

Geurverwijderaars voor verschillende soorten nare geurtjes

Wat zijn geurverwijderaars? Nare geurtjes kunnen in verschillende vormen voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de geur van huisdieren, rook- en kookluchtjes, zweetgeur en muffe luchtjes. Deze geurtjes zijn niet alleen vervelend, maar kunnen ook onaangename associaties oproepen bij bezoekers.

Hoe nare geurtjes zich verspreiden

Nare geurtjes kunnen zich snel verspreiden door het hele huis. Dit gebeurt voornamelijk door ventilatie, waardoor de geur zich door de lucht kan verplaatsen. Daarnaast kunnen geurtjes zich ook vasthechten aan stoffen zoals kleding, gordijnen en meubels.

Hoe nare geurtjes te voorkomen

Om nare geurtjes te voorkomen is het belangrijk om regelmatig te ventileren. Zet ramen en deuren open en laat frisse lucht binnen. Daarnaast is het belangrijk om regelmatig schoon te maken en te stofzuigen om geurtjes te verminderen. Vermijd ook het roken in huis en zorg voor een goede hygiëne.

Effectieve oplossingen voor nare geurtjes

Geurverwijderaars kunnen een effectieve oplossing bieden bij het verwijderen van nare geurtjes. Er zijn verschillende soorten geurverwijderaars beschikbaar, zoals sprays, gels en korrels. Het is belangrijk om de juiste geurverwijderaar te kiezen die past bij de specifieke geur en situatie.

Huisdier geur verwijderen en geur verwijderen bank

Een veelvoorkomende bron van nare geurtjes zijn huisdieren en de bank. Gebruik bij het verwijderen van huisdiergeuren een geurverwijderaar speciaal voor huisdieren. Voor het verwijderen van geurtjes van de bank zijn er ook speciale geurverwijderaars beschikbaar. Let wel op dat deze niet schadelijk zijn voor de stof van de bank.

Odorblok

Odorblok heeft een complete lijn revolutionaire multifunctionele geurverwijderaars ontworpen. De lijn is speciaal ontwikkeld om zelfs de meest nare luchtjes te verwijderen en is zelfs getest door de universiteit van Turijn.

De hele OdorBlok-lijn neutraliseert dankzij de speciale formulering geuren die een frisse schone geur afgeven in omgevingen en stoffen.
Deze extreem presterende formule in verschillende soorten producten voor de verzorging en hygiëne van het huis.

Actief tegen alle geuren:

Rook geuren, zweetgeur, huisdieren geuren, koken, voedsel, Chloor-Perchlorine, Ui en Knoflook, Nat, Rotten en Vuilnisbak… en nog veel meer.

De rijke formulering werkt aan de oorsprong van de geur en neutraliseert de primaire bron.

De speciale actieve moleculen bedekken de geur niet, maar reageren direct en breken deze af.

Wexor

Wexor Odori Eliminator heeft een geconcentreerde enzymatische formule verrijkt met de innovatieve ODOR REMOVER Technologie! Het bevat speciale actieve moleculen die de geur niet bedekken, maar direct reageren om het af te breken en een frisse en opwindende geur van reinheid vrij te geven. Onmisbaar voor degenen die netheid en hygiëne willen en waar slechte geuren niet welkom zijn.

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 443 reviews.