0

Hygienfresh

Hygienfresh Wasparfum

Bij wasparfum paradijs vindt je ruim aanbod Hygienfresh wasparfum

 

 12,95

Hygienfresh wasparfum

De extra geur voor dagelijks wasgoed
Perfect voor thuisgebruik, ze maken de was geuriger met een zeer langdurig effect.

Deze supergeconcentreerde wasparfums, geven dankzij de professionele formulering een intense en boeiende geur, Gebruik je het samen met de Hygienfresh geparfumeerde wasverzachter wordt de geur extra versterkt.We hebben de HygienFresh-geuren geselecteerd die het meest gewaardeerd worden door consumenten door het professionele formaat aan te passen aan thuisgebruik:
dankzij de praktische flacon van 250 ml garanderen deze ongelooflijke wasparfums een frisse en geurige was.

Hygiene Bomb Wasparfum

De Hygien bomb lijn heeft een ontsmettende formule voor een zeer diepe en intense reiniging van kledingstukken. Een zeer geconcentreerd en heerlijk geurende wasparfum die actief zijn tegen alle restgeurtjes. En natuurlijk zijn al onze wasparfums niets getest op dieren!

Hygienfresh Gocce Bucato

Deze wasparfum Gocce Bucato is de nieuwe topper in het Hygienfresh assortiment. En weet je wat deze wasparfum zo speciaal maakt? Het is niet alleen maar een wasparfum maar ook een wasverzachter en dat samen in een fles! Door de speciale moleculen geeft het je was extra zachtheid maar ook de heerlijke aanhoudende geur van wasparfum. De Hygienfresh Gocce Bucato is verkrijgbaar in 3 geuren.

Hygienfresh gocce bucato capri, Hygienfresh gocce bucato Tea Tree, Hygienfresh Gocce bucato Provenza.

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 474 reviews.