0

Love Wash Italiaanse wasparfum nu in Nederland

Love Wash Wasparfum

Love Wash dit nieuwe wasparfum komt rechtstreeks uit Italië

Love Wash heeft een uitgebreid geuren assortiment. De geuren van Love wash drukken de persoonlijkheid uit van de gene die ze kiest, waardoor unieke stijlen en sferen worden gecreëerd. Het zal je wasgoed parfumeren en je een vleugje stijl geven.

Love wash wasparfum

Herkomst Love wash

Het wasparfum Love Wash werd in 2016 ontwikkeld en geproduceerd door Samuele Zappella. Het ontstaan van het merk is nauw verbonden met zijn liefde voor geuren. Love Wash wasparfum is gemaakt met als doel het elke keer aangenamer en anders laten ruiken van je wasgoed.
Door het gevarieerde assortiment zijn de wasparfums van Love Wash uniek en zo voldoen ze aan de wensen van al onze klanten.
Hierdoor is er altijd een geur die bij je past!

Alleen het beste is goed genoeg

Het creëren van een wasparfum is een nauwkeurig en delicaat proces waarbij gebruik wordt gemaakt van een keten van experts die met elkaar samenwerken. Onze chemici bestuderen de basis van het product dit is een fundamentele stap om het eindproduct de juiste dosering parfum en een lange levensduur te geven. De constante aandacht voor de kwaliteit van de grondstoffen komt tot uiting in de zorgvuldige selectie van unieke geuren.

Onze producten zijn vrij van chroom, nikkel en bevatten geen parabenen. Al onze producten van Love Wash zijn niet getest op dieren en bovendien zijn al onze geuren 100% vegan.

25+ heerlijke geuren

De geurnoten van Love Wash drukken de persoonlijkheid uit van de gene die ze kiest, waardoor unieke stijlen en sferen worden gecreëerd. Het zal je wasgoed parfumeren en je een vleugje stijl geven. Love Wash neemt je mee op een reis van emoties, verre landen en onvergetelijke geuren.
Wasgoed dat fris en geurig ruikt als nooit tevoren!

De wasparfum collectie van Love Wash bestaat op dit moment uit 25+ heerlijke geuren en elke keer breiden we uit. Ben je benieuwd naar onze andere producten

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zoek je goede wasparfum?

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 443 reviews.