0

Meest gestelde vragen

Wat is Wasparfum?

Wasparfum zorgt ervoor dat je was lekker ruikt zonder  veel extra werk. Je voegt  een paar druppels wasparfum toe aan de wasbeurt  en je bent gegarandeerd dan  een langdurige  geurboost van je was, een heerlijke ruikende kledingkast en nooit meer muf  ruikende  kleding.  Dat lekkere geurtje al na een uur weg? Niet met Wasparfum. Door  te kiezen voor hoogwaardige ingrediënten blijft de geur van wasparfum wel 10 keer langer hangen dan   de geur van wasmiddel en wasverzachter. 

Is wasparfum hetzelfde als wasverzachter?

Wasverzachter maakt de was zachter en soepel, het is bijvoorbeeld erg fijn om bij je handdoeken een wasverzachter te gebruiken. Wasparfum maakt je was niet zachter maar geeft je wasgoed wel een fantastische geur! Wil je genieten van zachte was en een fantastische geur? Gebruik dan een neutrale wasverzachter zo komt de geur van de parfum het beste tot zijn recht.

Wat is wasparfum

Kan ik wasparfum met mijn wasmiddel gebruiken?

Jazeker! Het is juist de bedoeling dat je het in combinatie met je reguliere wasmiddel gebruikt. Alleen de dosering van het wasmiddel kan nu een stuk minder!

Hoe voeg je wasparfum toe?

Wasparfum gebruik je naast je reguliere wasmiddel, en gaat in het wasverzachterbakje met of zonder wasverzachter.

Kun je wasparfum gebruiken met een automatisch doseersysteem?

Ja je kunt wasparfum gebruiken, wij raden aan de wasparfum te mengen met een geurloze wasverzachter. Gebruik op 45ml wasverzachter 10/15 ml wasparfum. Afhankelijk natuurlijk van de geurintensiteit die je wilt bereiken.

Kan het rechtstreeks in de wastrommel?

Om vlekken op je kleding te vermijden kun je dit beter niet doen. Wasparfum is een zeer geconcentreerd product dat steeds verdund moet worden. Uiteraard kun je het wel gebruiken in de handwas, verdun dan 20ml in 5 liter water.

Hoe lang blijft de geur in de kleding zitten?

De geur van Wasparfum is 10x sterker dan wasverzachter, dus deze geur blijft heel lang hangen!

Kan ik het gebruiken in de witte en gekleurde was?

Wasparfum is te gebruiken voor elk type was. Ik adviseer altijd wel de kleding binnenstebuiten te wassen! Dit is sowieso beter voor het behoud van je kleding.

Wat is het verschil tussen waskorrels en wasparfum?

Waskorrels dienen rechtstreeks in de trommel toegevoegd te worden en parfum voor de was mag in het spoelbakje gedaan worden waardoor de verdeling optimaal verloopt. En de geur van wasparfum blijft veel langer aanhouden dan dat de waskorrels doen.

Kan ik de gordijnen wassen met wasparfum?

Jazeker! Je zult verbaasd zijn over de heerlijke, frisse geur die de gordijnen na het wassen verspreiden!

Is wasparfum veilig voor mensen of dieren?

Wasparfum is bij gebruik van wasvoorschrift volledig veilig voor de kleding en textiel van mens en dier. Buiten bereik van kinderen houden en bij inname direct contact opnemen met uw huisarts! Dit product is uitsluitend bedoeld voor gebruik in de wasmachine, gelekte/gemorste stof opruimen. Etherische oliën kunnen plastic aantasten dat is algemeen bekend. Love Wash is volledig nikkel, parabeen en dierproefvrij.

Hoe lang is wasparfum houdbaar?

Ongeopend ongeveer 2 jaar!

Wat te doen bij inname of contact met de ogen?

Bij inname of contact met de ogen direct contact opnemen met uw huisarts of huisartsenpost

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zoek je goede wasparfum?

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 444 reviews.