0

Love Wash Interieusprays

Interieursprays tegen nare geurtjes!

Love Wash Interieursprays zijn net als wasparfum een sterk geconcentreerd product met een basis van etherische oliën. De geur van het parfum is zeer intens waardoor het langer blijft hangen dan reguliere wasmiddelen en sprays. Wat kun je met de spray doen? Nou dat ga ik je dan nu vertellen!

Heb je even een jurkje of blouse aangehad en wil je deze opfrissen of heb je geen zin om je gordijnen te wassen? Heb je huisdieren die nare geurtjes achterlaten?

Net lekker gekookt of wil je gewoon een heerlijke geur in jouw huis of auto?

Dan zijn de multi sprays van Love Wash de  oplossing. 

Met deze interieursprays fris je jouw huis en kleding snel weer op en laat je nare geurtjes verdwijnen!  De multi sprays zijn verkrijgbaar in dezelfde geuren als de wasparfums van Love wash en verkrijgbaar in een handige spray fles van 250ml.

Parfumeren

Uiteraard kun je deze geweldige sprays gebruiken om stoffen zoals je linnenkast, gordijnen, de auto, of zelfs tapijt mee op te frissen. De sprays laten een geweldige geur achter waar je het product ook gebruikt. Spray op een afstand van ongeveer 20 centimeter op de door jou gekozen plek de spray zal geen vlekken achterlaten, en alles zal weer heerlijk fris gewassen ruiken.

Afstoffen

Ja je leest het goed, deze multi spray is zelfs geschikt om af te stoffen. Spray het product op een doekje en ga vervolgens over de plekken heen die je graag wilt schoonmaken. Stof verdwijnt en ook zal de spray een heerlijke geur door je huis verspreiden. Wist je dat je dit product zelfs op je muur kan spuiten? 

Reinigen ontsmetten

Wanneer je dit product wilt gebruiken om schoon te maken kun je 10 milliter toevoegen aan 1 liter warm water. En zo kan je er zelfs mee dweilen!

 

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zoek je goede wasparfum?

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 443 reviews.