0

Tips voor streeploze ramen

5 tips voor streeploos schoonmaken van ramen met een microvezeldoek

Streeploos schoonmaken van ramen met een microvezeldoek kan een uitdaging zijn als je niet weet hoe het moet. Maar maak je geen zorgen, na het lezen van deze tips voor streeploze ramen ben je er helemaal klaar voor! Hier zijn vijf tips om je ramen te wassen zonder strepen en met behulp van schoonmaakdoeken streeploos te maken:

Tips voor streeploze ramen

Afwasmiddel

Gebruik warm water om vuil en vet van de ramen te verwijderen. Doe een klein beetje afwasmiddel in het water en meng het goed.

Microvezeldoek

Gebruik een  microvezeldoek om het zeepwater op de ramen aan te brengen. Wrijf het doekje over het glas en zorg ervoor dat je alle hoeken en kieren bereikt.

Nadrogen

Gebruik een droge schone microvezeldoek om het overtollige water van de ramen te verwijderen. Begin bij de bovenkant van het raam en werk naar beneden toe. Inprincipe wanneer je de microvezeldoek goed uitwringt is nadrogen niet nodig, en droogt het geheel streeploos op.

Vette ramen

Wanneer de ramen erg vies of vet zijn, is het bijna onmogelijk om de ramen in één keer goed schoon te krijgen. Als er nog steeds strepen op de ramen te zien zijn, gebruik dan een nieuwe microvezeldoek en herhaal stap 2 en 3.

Laten drogen

Als je klaar bent met het schoonmaken van de ramen, laat ze dan drogen zonder ze na te wrijven. Dit voorkomt strepen en vlekken.

Met deze tips kun je ervoor zorgen dat je ramen streeploos schoon worden. Door het gebruik van microvezeldoeken kun je streeploos ramen wassen en streeploos schoonmaken in het algemeen. Probeer het zelf eens en zie het verschil!

Heb jij nog meer tips voor streeploze ramen? Laat het ons weten.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Zoek je goede wasparfum?

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 443 reviews.