0

Preziosi vloer en allesreinigers

Preziosi voor het huis en de was

Preziosi vloer en allesreinigers is een nieuw concept van geparfumeerde reiniging voor thuis: een enkele dop geeft een frisse en sprankelende geur af die in staat is om je vloeren grondig te reinigen en te laten glanzen.

De werking van het product maakt ook een ongeëvenaarde reinigende en ontvettende werking mogelijk met slechts een paar milliliter product.

De supergeconcentreerde formule garandeert 50 uitstekende behandelingen, waardoor een lager gebruik van plastic en product mogelijk is met een daaruit voortvloeiende besparing. Preziosi is niet getest op dieren en is niet schadelijk voor het milieu.

 8,95

 36,95

Preziosi vloer- en allesreiniger

Een geconcentreerde GEL-formule voor de verzorging van alle soorten vloeren en afwasbare oppervlakken, waaronder hout en zelfs marmer. De speciale formule en de hoge concentratie zorgen ervoor dat de geurende noot na het gebruik nog lang aanhoudt.

specifieke reinigingsmiddelen om elk type vuil te verwijderen zonder de oppervlakken te beschadigen en supergeconcentreerde geurende essences met een ongelooflijke reinigingskracht in combinatie met intense langdurige geuren!

Te gebruiken met elk type spons of afnemen met een vochtige doek.

Wil je meer tips over het dweilen van de vloer?

 

 

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 474 reviews.