0

Proefpakketten

Proefpakketten Wasparfum

Het proefpakket wasparfum is ideaal om eens wasparfum te proberen. In het proefpakket vindt je meerdere geuren zo kun je zelf je favoriete geur ontdekken .

 19,50

Wasparfum proberen? Koop een proefpakket!

Ben je benieuwd naar de geuren van onze wasparfums?

Opzoek naar een uniek cadeau? Bestel dan een van onze wasparfum proefpakketten. Door dit te doen kom je erachter hoe lekker onze geuren je was kunnen laten ruiken. Daarnaast kun je ook gelijk je favoriete geur ontdekken. Bestel je proefpakket met wasparfum dus snel op deze pagina!

Wat is wasparfum precies?
Wasparfums kun je zien als een luxe toevoeging op het wasmiddel en/of wasverzachter die je al gebruikt. Onze wasparfums zijn dus geen vervanging voor één van deze producten. Met het wasmiddel maak je je kleding schoon en met de wasverzachter houd je het materiaal lekker zacht. Met onze wasparfums geef je jouw kleding een extra lekkere geur, die ook nog eens lang blijft hangen dit in tegenstelling tot wasverzachter.

Waar bestaat het wasparfum proefpakket uit?
Onze wasparfum proefpakket met wasparfums geven je de mogelijkheid om kennis te maken met een van onze wasparfum lijnen. Het wasparfum proefpakket bestaat uit testflesjes van 10 of 20 milliliter afhankelijk van het merk dat je kiest. Zo kun je onze heerlijke geuren proberen.

Om wasparfum te gebruiken, hoef je alleen maar de inhoud van een flesje (10 milliliter) in het bakje van de wasverzachter te gieten. Vervolgens kun je  gewoon de rest van het wasprogramma instellen, zoals je dat anders ook doet. Heb je dat gedaan? Laat de wasmachine dan starten met het wasprogramma. De machine doet de rest! Wanneer het wasprogramma is afgelopen, kun je de wasmachinedeur openen en zal de geur je tegemoetkomen. Het draaien van wasjes is nog nooit zo leuk geweest!

Gebruik het proefpakket en ontdek je favoriete geur!
Het uitproberen van een proefpakket wasparfum is ontzettend leuk. Doordat je nog niet met onze wasparfums bekend bent, is het elke keer weer een verrassing hoe je was zal gaan ruiken. We beloven dat je bij elke keer weer blij verrast zal zijn. Het zijn heerlijke geuren die niet alleen uw gewassen kleding, maar ook de omgeving ontzettend lekker laten ruiken. Het wassen van de kleding wordt dankzij deze wasparfums een feestje. Ook zal je dankzij het proefpakket komen te weten wat je favoriete geur is. Deze geur kun je daarna gewoon op deze website in een grotere variant bestellen.
Love wash proefpakket bevat 19 flesjes met heerlijke geuren met een inhoud van 10 milliliter precies genoeg voor een was.
Il Bucato di Adele heeft maar liefst 2 proefpakketten de inhoud van het grote pakket is 10 flesjes van ieder 20 milliliter dit is genoeg voor 2 wasjes afhankelijk van de geur intensiteit die je wilt verkrijgen.
Het kleine proefpakket heeft 5 heerlijke geuren. De 3 geuren van de classic collection ,de sport en fitness, bevatten ieder 20 milliliter.
Horomia proefpakket bestaat uit 15 geuren met flesjes van ieder 10 milliliter, dit is precies genoeg voor 1 was.
Deze proefpakketten zijn dus ideaal om je favoriete geur te vinden.

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 298 reviews.