0

Over mij

Ciao!

Allereerst wat leuk dat je onze website bezoekt! Ik wil je hier graag wat meer vertellen over mezelf en het fantastische product dat ik verkoop!

Hoe het begon:

Mijn eerste kennismaking met wasparfum is ongeveer 3 jaar geleden , ik bestelde het product online en begon zodra het binnen kwam gelijk aan mijn was. En YES na die eerste keer was ik gelijk verkocht! De geur was overweldigend en veel langer fris dan met de voorgaande reguliere wasmiddelen en wasverzachters, zelfs mijn hele huis had de frisse geur van de wasparfum, de was doen is vanaf die dag een feestje!

Omdat ik het product zo fantastisch vind en andere mensen hier ook graag kennis mee wil laten maken kwam het idee om een eigen webshop te starten en dit gebeurde op 18 februari 2021 met het merk Il bucato di Adele!

Al snel breide ons assortiment flink uit en kwamen er ook schoonmaak artikelen, stofzuigerkorrels en meerdere merken wasparfum bij die wij geleverd krijgen van verschillende distributeurs in Nederland.

Maar de interesse om uit te breiden bleef kriebelen, en zo zijn wij opzoek gegaan naar nog meer aanvulling voor onze website. En kunnen we met trots zeggen dat wij vanaf November 2021 importeur voor de benelux zijn van het wasparfum merk Love Wash Italie. Love Wash heeft 20 unieke geuren en ze breiden nog elke keer uit

wasparfum paradijs

Heb je een vraag?

Ik doe mijn uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u mij eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u mij bereiken middels de volgende gegevens:

    De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 384 reviews.