0

Preziosi

Preziosi Italiaanse schoonmaakmiddelen

Preziosi is een nieuw concept van geparfumeerde reiniging voor thuis: een enkele dop geeft een frisse en sprankelende geur af die in staat is om je vloeren grondig te reinigen en te laten glanzen.

De waswerking van het product maakt ook een ongeëvenaarde reinigende en ontvettende werking mogelijk met slechts een paar milliliter product.

De supergeconcentreerde formule garandeert 50 uitstekende behandelingen, waardoor een lager gebruik van plastic en product mogelijk is met een daaruit voortvloeiende besparing. Preziosi is niet getest op dieren en is niet schadelijk voor het mileu

 13,95

Preziosi wasparfum

Met preziosi wasparfum gaat er een nieuwe geur hemel voor je open. Ontdek onze 3 heerlijke geuren preziosi wasparfum nu!

Preziosi wasparfum Narcise

Preziosi Narcise is een geconcentreerde wasparfum die het wasgoed parfumeert, beschermt en verfrist en een aangename geur geeft van sandelhout en narcissen!

Preziosi wasparfum Fresh

Preziosi wasparfum Fresh geeft je een frisse was zoals een frisse was hoort te zijn!

Preziosi wasparfum Jasmin

Preziosi wasparfum jasmin ontdek een waterval van een intense en aanhoudende geur met de wasparfum van Preziosi.

Een geconcentreerde wasparfum die het wasgoed parfumeert, beschermt en verfrist en een aangename geur geeft van jasmijn en wilde bloemen!

De waardering van www.wasparfumparadijs.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 443 reviews.